Tuesday, November 2, 2010

happy birthday to our super hero papa



I wish you fine and simple pleasures.
I wish you many years of laughter.
I wish you all of life’s best treasures.
I wish you happily ever after!



lallaalaalala...mama in happy mode;


^ __________________ ^


2-11-10..tarikh yang sangat2 mama ingati..dari dulu..dari mula kenal sampailah sekarang...
tarikh yang sangat di nanti2kan untuk meraikkan hari kelahiran yang tersayang..






ulangtahun kelahiran our super hero..super hubby..super dad!!





mama kakak dan adik shaaayaaannggg sangat2 kat papa...dr mula bercinta hingga sekarang almost 8y++ gitu..means dah 8x lah mama sambut birthday dengan papa cayang..sangat priceless moments..dr sambut berdua..kemudian sambut bertiga..dan tahun ni kita sambut berempat plak...lalaalala..super happy ++..

mama berdoa agar papa sentiasa berada dalam lindunganNya..sentiasa berada di landasan yang betul dan lurus..supaya papa akan terus mendampingi, menyanyangi dan melindungi kami..menjadi suami soleh dan papa mithali untuk anak2 yang sedang ayik membesar...

moga papa dan family kita dimurahkan rezeki selalu olehNya..semoga rumahtangga yang kita bina atas dasar cinta ini akan terus aman dan harmoni..dengan anugerah terindah pemberian dariNya..2 org cahayamata yang syomell3..amanah olehNya..



Greatest papa for our lil pwincess SARAMAYRA...

adiah aper yang mama nak bagi kat papa eyhh...??

adik ngan kakak ade any gud idea tak, mehh pikir same2..

???

tak pun, kita jer lah mintak present dr papaa...whoaaaa...

ok tak...

^___^

boleh kan papa cyg......heheheee





tahun ni tahun pertama adik sambut birthday papa..

adik doakan agar papa sentiasa happy-dappy..hehe
jadi gud papa untuk adik dan kakak eyhh..

adik shyangg papa sangat3 sayang...




 ini truly pwincess papa...
sangat obsessss dengan papa...sangat manjeerr dengan papa...

kakak shayangg papa ribu2 lemon taww..

dah 2thn kakak sambut birthday papa..
hope papa heppy alwyzz..sihat selalau..tak mo sakit2...
papa jaga kesihatan okeh..agar papa dapat jaga kami nanti..;-)





For the rest of my life
i'll be with you
I'll stay by your side honest & true,
Till the end of my life,
I'll be loving you...Loving You..
For the rest of my life,
Thru days and night,
I'll thank Allah,
For open my eyes,
Now n Forever..
I'll be there for you..



I want u 2 know,
u are the one & only one..
My bestest wonderful soulmate 4 ever..


♥    ♥
happy birthday to Our Super Hero...
♥    ♥



1 comment:

belahan jiwa mamy said...

seronok tengok keluarga bahagia...